Bygge hus i Fredrikstad eller på Hvaler

Skal du bygge hus i Fredrikstad eller Hvaler? Vi hjelper deg!

Boxly er en sentralt godkjent byggmester som lever av å bygge hus og hytter for fornøyde kunder. Denne visjonen har tatt oss fra 3 ansatte i 2010 til dagens nærmere 25 fagfolk. Vi har også til enhver tid flere lærlinger som vi hjelper på veien til morgendagens snekkere, tømrere og byggmestere. Start prosjektet ditt med en prat med en av våre erfarne prosjektledere som gir deg tryggheten du trenger fra start til slutt. 
 

Bygge hus i Fredrikstad eller på Hvaler

Våre fagfolk har bygget en rekke hus og fritidsboliger gjennom årene. Vi kan derfor med stolthet si at vi har opparbeidet oss sterk kompetanse på området. Enten du skal bygge i byen, på landet eller i skjærgården kan vi bistå deg med hele husprosjektet. Vi har forøvrig egen båt og ATV/firhjuling og kan tilby helikoptertransport der det er nødvendig.

Ved å ta oss tidlig inn i prosessen kan vi bidra med gode råd på veien til ferdig resultat, og sørge for at potensielle utfordringer og unødvendige kostnader oppdages tidlig.

Inspirasjon til husprosjektet

Vi hjelper deg med å finne den optimale eneboligen for deg og din familie. Enten du har egne arkitekttegninger eller ønsker ferdighus tilpasset dine behov. Kontakt oss for en hyggelig prat om planene for ditt hus eller hytte.
 

Velg en byggmester med trygghet når du skal bygge hus

– Lang erfaring med å bygge hus, sette opp tilbygg og restaurere eneboliger i skjærgården
– Gode referanser å vise til enten du skal bygge hus i Fredrikstad eller på Hvaler
– Byggmester med sentral godkjenning som gir deg trygghet og gjennomført kvalitet i arbeidet
– Eget team med ATV/firehjuling og båt for frakt av personer, materiell og utstyr
– Gode samarbeidspartnere på helikoptertransport ved større materialmengder
– Gode samarbeidspartnere innen takst av enebolig, tomteoppmåling, elektriker, rørlegger, maler og andre relevante tjenester