Byggmester i Fredrikstad du kan stole på

Før het vi Tveit & Torgersen Byggmester AS, men nå heter vi Boxly AS. Folka er de samme, og siden oppstarten i 2010 har vi  vært en viktig drivkraft for mange som har drømt å bygge hus eller hytte i Fredriktad og på Hvaler. Å utvikle andre menneskers drømmer er et stort ansvar, men samtidig er dette det vi brenner for!

Vi er veldig stolte av prosjektene vi har utført opp gjennom årene, og ikke minst alle våre dyktige ansatte som utgjør den desidert viktigste ressursen vår. Det arbeidet som alle våre dyktige håndverkere legger ned hver eneste dag, er avgjørende for at vi skal lykkes også i fremtiden. Trenger du en byggmester i Fredrikstad eller Hvaler, står vi klare til å se nærmere på oppdraget ditt. Vi har faglærte tømrere, i tillegg til dyktige lærlinger som formes til fremtidige fagpersoner med yrkesstolthet.

Alt fra større boligprosjekt med flere enheter og ned mot restaurering av tak, tilbygg, renovering eller rehabilitering av hus. Vi kan hjelpe deg med alle disse tjenestene, og mer til! Et av våre største prosjekt er Oredalshagen med 10 leiligheter fra 85 – 125 kvadratmeter i Oredalen, Fredrikstad.

Søker du byggmester eller tømrer i Fredrikstad eller på Hvaler?

Ta gjerne kontakt så tidlig som mulig i prosessen, for det er mange vurderinger som må tas. Vi har, ofte i motsetning til husbygger, gjort dette mange ganger før og kan komme med innspill som i ettertid sparer deg for både kostnader og mye arbeid. En byggmester har lang erfaring og kunnskap som vil komme deg til gode. 

Vi har egen base på Hvaler med byggmester, tømrer, båt, ATV, helikopter-transport og alt annet som trengs for å utføre oppdrag. Beliggenheten er ingen problem om du skal bygge hytte langs hovedveien eller ute på et skjær i havgapet.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om ditt hus eller hytteprosjektet.

Kontaktinformasjon

Administrasjon

Daglig leder

Åpningstider

Hva kan vi hjelpe deg med?

=
For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger.