Byggmester på Hvaler du kan stole på

Siden oppstarten i 2010 har Tveit & Torgersen Byggmester AS vært en viktig drivkraft for mange som har drømt å bygge hus eller hytte i Fredrikstad og på Hvaler. Å utvikle andre menneskers drømmer er et stort ansvar, men samtidig er dette det vi brenner for!

Vi er et byggmesterfirma som har lang erfaring fra byggmester og tømrer-oppdrag i Fredrikstad og Hvaler. Dette er dermed også vårt naturlige geografiske nedslagsfelt. Trenger du en byggmester i Fredrikstad eller Hvaler, står vi klare til å se nærmere på oppdraget ditt. Vi har faglærte tømrere, i tillegg til dyktige lærlinger som formes til fremtidige fagpersoner med yrkesstolthet.

Vi gjør alt fra større boligprosjekter med flere enheter og ned mot restaurering av tak, tilbygg, renovering eller rehabilitering av hus og hytter. Vi har også mange referansekunder som oppgis ved forespørsel.

Søker du byggmester eller tømrer i Fredrikstad eller på Hvaler?

Ta gjerne kontakt så tidlig som mulig i prosessen, for det er mange vurderinger som må tas. Vi har, ofte i motsetning til husbygger, gjort dette mange ganger før og kan komme med innspill som i ettertid sparer deg for både kostnader og mye arbeid. En byggmester har lang erfaring og kunnskap som vil komme deg til gode. 

Vi har egen base på Hvaler med byggmester, tømrer, båt, ATV, helikopter-transport og alt annet som trengs for å utføre oppdrag. Beliggenheten er ingen problem om du skal bygge hytte langs hovedveien eller ute på et skjær i havgapet.

Kontakt oss i dag for en hyggelig prat om ditt hus eller hytteprosjektet.

Kontaktinformasjon

Administrasjon

Daglig leder

Åpningstider

Hva kan vi hjelpe deg med?

=
For å kunne respondere på din henvendelse trenger vi ditt samtykke til å lagre og behandle dine personopplysninger.