Godt nytt år fra Tveit & Torgersen

Godt nytt år fra Tveit & Torgersen

Vi har lagt bak oss et spesielt år hvor uforutsigbarheten har ligget over samfunnet med ulik tyngde gjennom flere perioder. Som en aktør i privatmarkedet med godt over 20 kolleger på lønningslisten, er vi svært takknemlige for at vi har kommet oss godt i gjennom året. Med så mange dyktige kolleger, et lojalt og godt fokus på å følge de gitte retningslinjer og anbefalinger, samt en stå på-vilje uten sidestykke ser vi lyst på fremtiden.

Tusen takk til kunder og samarbeidspartnere

Vi vil rette en stor takk til alle kunder, både nye og gamle, som har gitt oss tillit gjennom året. Det å bygge huset eller hytta til våre kunder er noe vi ikke tar lett på. Vi vet at det ikke er et hvilket som helst bygg vi setter opp, men det som ofte er en lenge påtenkt drøm som betyr svært mye for deg. Her er det detaljer, minner, planer og drømmer som skal settes sammen til noe helt unikt.

Godt i gang med 2021

Vi jobber på mange flotte prosjekter nå, både eneboliger og hytter, rundt omkring på Hvaler og i Fredrikstad. Et av de siste prosjektene er to stk tomannsboliger som er under oppføring på Lisleby.

Tradisjonen tro merker vi også at forespørslene om sommerprosjektet kommer stadig tettere, og vi oppfordrer alle til å være tidlig ute slik at vi kan hjelpe deg i best mulig grad når tiden er inne. Kontakt oss her om du ønsker en gratis befaring.

Følg oss gjerne på våre Facebooksider hvor vi legger ut bilder og videoer fra hverdagen vår.