Rehabilitering

Rehabilitering av boligen

Vi er en sentralt godkjent byggmester som lever av å bygge hus og hytter for fornøyde kunder. Denne visjonen har tatt oss fra 3 ansatte i 2010 til dagens nærmere 25 fagfolk. Vi har også til enhver tid flere lærlinger som vi hjelper på veien til å bli morgendagens snekkere, tømrere og byggmestere.
 
Start rehabiliteringsprosjektet ditt med en hyggelig prat med en av våre erfarne prosjektledere som gir deg tryggheten du trenger fra start til slutt. Vi kan stille de rette spørsmålene som gir det sluttresultatet du så for deg.
 

Rehabilitering av hus i Fredrikstad eller på Hvaler

Rehabilitering er det man på godt norsk kan kalle oppussing. Men, som mange har erfart selv, er det stor forskjell på hvor omfattende rehabiliteringsprosjektet er. Nordmenn er verdensmestere til å pusse opp, men større prosjekter kan det være fornuftig å sette bort til fagfolk.

Ved å ta oss tidlig inn i prosessen kan vi bidra med gode råd på veien til ferdig resultat, og sørge for at potensielle utfordringer og unødvendige kostnader oppdages tidlig. Her kartlegger og avklarer vi også hvilke ambisjoner du som boligeier har med rehabiliteringen.

Velg en byggmester med trygghet når du skal rehabilitere huset

– Lang erfaring med å bygge hus, sette opp tilbygg og rehabilitere eneboliger i skjærgården
– Gode referanser å vise til enten du har et rehabiliteringsprosjekt i Fredrikstad eller på Hvaler
– Byggmester med sentral godkjenning som gir deg trygghet og gjennomført kvalitet i arbeidet
– Eget team med ATV/firehjuling og båt for frakt av personer, materiell og utstyr
– Gode samarbeidspartnere på helikoptertransport ved større materialmengder
– Gode samarbeidspartnere innen takst av enebolig, tomteoppmåling, elektriker, rørlegger, maler og andre relevante tjenester