Restaurering av hus eller hytte

Skal du restaurere et hus eller hytte - da er du på rett sted

Boxly er en sentralt godkjent byggmester som lever av å bygge hus og hytter for fornøyde kunder. Denne visjonen har tatt oss fra 3 ansatte i 2010 til dagens nærmere 25 fagfolk. Vi har også til enhver tid flere lærlinger som vi hjelper på veien til å bli morgendagens snekkere, tømrere og byggmestere.
 
Start restaureringsprosjektet ditt med en hyggelig prat med en av våre erfarne prosjektledere som gir deg tryggheten du trenger fra start til slutt. Vi kan stille de rette spørsmålene som gir det sluttresultatet du så for deg.
 

Restaurering av hus i Fredrikstad eller på Hvaler

Våre fagfolk har lang erfaring med restaurering av boliger. Restaurering av et hus eller en hytte vil si å helt eller delvis tilbakeføre bygningen til en tidligere tilstand. Enkelt forklart å sette det i god stand, men beholde stilen slik det var for lenge siden. Ofte bærer bygningen preg av hvordan det engang kan ha vært, mens i andre tilfeller må man ty til tegninger. 

Ved å ta oss tidlig inn i prosessen kan vi bidra med gode råd på veien til ferdig resultat, og sørge for at potensielle utfordringer og unødvendige kostnader oppdages tidlig. Her kartlegger og avklarer vi også hvilke ambisjoner du som boligeier har med restaureringen.

Velg en byggmester med trygghet når du skal restaurere huset

– Lang erfaring med å bygge hus, sette opp tilbygg og restaurere eneboliger i skjærgården
– Gode referanser å vise til enten du har et restaureringsprosjekt i Fredrikstad eller på Hvaler
– Byggmester med sentral godkjenning som gir deg trygghet og gjennomført kvalitet i arbeidet
– Eget team med ATV/firehjuling og båt for frakt av personer, materiell og utstyr
– Gode samarbeidspartnere på helikoptertransport ved større materialmengder
– Gode samarbeidspartnere innen takst av enebolig, tomteoppmåling, elektriker, rørlegger, maler og andre relevante tjenester