Tilbygg

Tilbygg til boligen eller hytta

Gjennom årene endrer boligbehovet seg for de fleste av oss og man trenger større plass. Det samme kan være tilfellet om du har kjøpt en bruktbolig med for lite plass. Da kan en av løsningene være å bygge på huset med et tilbygg. 
 
Boxly tilbyr deg uforpliktende befaring, kyndige råd og en profesjonell gjennomført byggeprosess fra start til slutt. Vi tar på oss tilbyggsprosjekter i Fredrikstad, Hvaler og tilstøtende områder.
 

Hva innebærer det å bygge et tilbygg

Et tilbygg innebærer en økning av boligens grunnflate, altså bebygd areal (BYA). Dette i motsetning til påbygg som gjelder utvidelse av huset eller hytta i høyden, i form av en ekstra etasje, balkong eller lignende. Underbygg er en tredje kategori som innebærer en utvidelse under eksisterende bygning. Tilbygg er nyttig for mange ulike formål, det være seg et ekstra soverom eller bad utvidelse av gang eller stue eller en ny vinterhage eller et anneks. 

Hva er lov å bygge på og hva kan du ikke gjøre?

Den enkelte kommune vil vurdere hva som kan gjøres med akkurat din bolig, vi anbefaler derfor å gjøre deg bedre kjent med dette først som sist. Dersom du er hjemmehørende i Fredrikstad Kommune eller Hvaler Kommune har vi laget en oversikt over nettsider som hjelper deg på veien. I tillegg har vi lang erfaring som byggmester med mange av de vanlige spørsmålene som dukker opp.
 

Gjør et trygt valg av byggmester for tilbygget

– Lang erfaring med å bygge boliger, hytter, sette opp tilbygg og restaurere hytter i skjærgården
– Gode referanser å vise til enten du skal bygge i Fredrikstad, Hvaler eller nabobyene
– Byggemester med sentral godkjenning som gir deg trygghet og gjennomført kvalitet i arbeidet
– Eget team med ATV/firehjuling og båt for frakt av personer, materiell og utstyr
– Gode samarbeidspartnere på helikoptertransport ved større materialmengder
– Gode samarbeidspartnere innen takst av hytter, tomteoppmåling, elektriker, maler og andre relevante tjenester