Tveit & Torgersen Byggmester AS forhandler Systemhus

Tveit & Torgersen Byggmester AS er forhandler av Systemhus i Fredrikstad og Hvaler

Gjennom de siste 50 år har Systemhus levert nærmere 50.000 boliger gjennom sitt forhandlernettverk landet over. Tidsriktige husmodeller, kvalitet og ryddige prosesser er noen av årsakene til at Tveit & Torgersen valgte Systemhus.

Informasjon på veien

Å bygge hus er en milepæl i livet ditt. Da er det godt å vite at hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil vi informere deg om de ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Tryggheten du søker i et av dine viktigste valg

Det inngås trygge avtaler mellom deg som boligkjøperen og oss som Systemhus-forhandler, som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme.

En hver familie er unik og nettopp derfor har vi stort kundefokus i prosessene. Med Tveit & Torgersen Byggmester AS på laget er du å trygge hender. Vi anbefaler at du tar kontakt tidlig i prosessen slik at du får mest mulig informasjon om alle de ulike vurderingene du står ovenfor i tiden som kommer.

Systemhus og Tveit & Torgersen Byggmester AS leverer også ferdigbygde hytter
Tveit & Torgersen Byggmester AS leverer også hytter fra Systemhus

Kvalitet og erfaring til å stole på

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet, og har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Kontakt oss i dag dersom du er interessert i å se nærmere på Systemhus sitt store utvalg. Ønsker du å lese deg mer opp på Systemhus sin rike historie og store utvalg, anbefaler vi deg å bestille huskatalogen her via nett eller komme innom oss for å få et eksemplar.