Tveit & Torgersen søker daglig leder

Lærlinger fra Opplæringskontoret hos Tveit & Torgersen Byggmester AS. Foto: Fredrikstad Blad

Her hos oss i Tveit & Torgersen gleder vi oss stort over stadig økende oppdragsmengde for tiden. Vi har mange spennende byggeprosjekter – både stort og smått. Derfor ønsker vi nå å rigge oss til for å vokse og utvikle selskapet videre.

Godt forankret blant eiere og dagens ledelse søker vi derfor etter en daglig leder for å hjelpe oss på reisen.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

Dette er Tveit & Torgersen Byggmester AS

Tveit & Torgersen Byggmester AS ble etablert i 2010 av byggmesterne Lasse Tveit og Tor Erik Torgersen. Vi bygger nye boliger og hytter, samt gjennomfører rehabiliteringsprosjekter og serviceoppdrag for private, offentlige og profesjonelle aktører. Vi styrer mot en omsetning på 34 millioner for 2021, og opplever god oppdragstilgang og fornøyde kunder. Vi ønsker derfor å ta vårt veletablerte og solide byggmesterfirma et steg videre og har utarbeidet en godt forankret, ambisiøs og realistisk vekst- og utviklingsplan. Til den reisen søker vi nå en daglig leder.

Sammen med over 20 dyktige kolleger lever og ånder vi hver dag for faget vårt. I 2018 fikk vi med oss Solid-gründerne John og Kim Johansen på eiersiden. Fra kontorbasen vår på Lundestadtoppen i Fredrikstad utfører vi en rekke varierte oppdrag på Hvalerøyene og i de nærliggende Østfoldbyene.

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER

Daglig leder hos anerkjent byggmester

Dine viktigste oppgaver vil være å drive frem målrettede salgsaktiviteter, følge opp prosjektgjennomføringen og å strukturere innkjøpsprosesser. God ressursplanlegging vil være avgjørende for å sikre god lønnsomhet i våre prosjekter, og det vil være helt avgjørende at du kontinuerlig jobber med rekruttering og organisasjonsutvikling slik at vi til enhver tid har en topp motivert og kompetent stab. Du vil også få i oppgave å etablere enkle og gode rutiner for aktivitetsripportering, prognosearbeid og finansiell rapportering. Du må være komfortabel med å rapportere til et profesjonelt styre.

Du vil i all hovedsak være knyttet til vårt kontor på Lundestadtoppen i Fredrikstad, men på påregne noe reising i Østfoldbyene og Hvaler. Og det er jo absolutt ingen ulempe synes i hvertfall vi 🙂

Er du rett mann – eller kvinne?

Vi søker deg som kan vise til gode resultater fra tidligere lederroller, som er målbevisst, strukturert og resultatorientert – og samtidig er samlende, motiverende og full av entusiasme. Erfaringsmessig er det flest menn som søker seg til byggebransjen, men vi ønsker oss veldig gjerne drivende dyktige kvinnelige søkere også!

LES MER OM STILLINGEN OG SØK HER